De afkortzaag

Kaltenbach-Tools B.V. houdt zich al jarenlang bezig met de bewerking van staal. Dat is onze passie en daar werken we dan ook met veel toewijding aan. Ons assortiment bestaat uit diverse machines en producten om de kwaliteit van de staalbewerking zo hoog mogelijk te houden. De producten en machines uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse varianten, met variabele afmetingen, vormen en capaciteiten. Dit geldt ook voor de afkortzaag, die in verschillende soorten in ons aanbod aanwezig is.

Afkortzaag

Klein zaag en of boor werk

Met de machines in ons aanbod richten we ons op zowel het grote als het kleinere zaagwerk. De afkortzaag is bijvoorbeeld bedoeld om kleinere oppervlakten te bewerken en dit op een nauwkeurige, snelle en soepele manier te laten verlopen. Deze zaag is uitstekend geschikt voor staalbewerking. De afkortzaag zorgt niet alleen voor een haakse zaagsnede, maar zorgt er bovendien voor dat uw product er perfect uitziet.

Verschillende uitvoeringen

Net als alle andere producten in ons assortiment is ook de afkortzaag verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is de zaag beschikbaar in een handmatige uitvoering, waarbij alle instellingen met de hand moeten worden klaargezet voor gebruik. Bij de volautomatische en de halfautomatische uitvoering hoeft u niet alles met de hand in te stellen. De zaag is geschikt voor het bewerken van diverse metalen, dus u bent per machine niet aan een bepaald materiaal gebonden. Het is belangrijk uw afkortzaag goed te onderhouden, omdat het bewerken van staal ervoor kan zorgen dat er slijtage ontstaat.

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen graag. Ook kunnen wij u voorzien van advies over de afkortzaag en de andere machines in ons assortiment. Onze collega’s kunnen samen met u bekijken welke machine in welke uitvoering het beste bij uw werkzaamheden past. Wij hopen u graag te kunnen verwelkomen bij Kaltenbach-Tools B.V.