Aluminium frees kopen

Bent u op zoek naar een aluminium frees voor uw freeswerkzaamheden? Kaltenbach-tools is gespecialiseerd in het frezen van aluminium. Wij leveren freesmachines van de hoogste kwaliteit. Dat geldt ook voor onze service. Geef ons door wat uw wensen zijn en wij komen met een oplossing die hier naadloos op aansluit. We werken namelijk met een ‘mens en machine’ credo, waarbij onze focus ligt op de mens en zijn specifieke wensen om hier vervolgens machines bij te leveren die daarbij passen. Hierdoor zijn wij al 85 jaar lang hét merk van staal. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een aluminium frees.

Breed assortiment freesmachines

Aluminium wordt in veel producten gebruikt. Daarom zijn diverse bedrijven met regelmaat aluminium aan het frezen. Hier is wel een goede aluminium frees voor nodig. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment freesmachines. Voor iedere bewerking, iedere grootte en ieder productieproces kunnen wij een geschikte machine leveren. We helpen u graag de bewerkingsmachine te vinden die bij uw situatie past. Wilt u een aluminium frees leasen? Ook dat is mogelijk. U houdt hierdoor werkkapitaal over, dat u verder kunt investeren.

Aluminium frees van topkwaliteit

U wilt blindelings op de aluminium frees kunnen vertrouwen. U kunt zich geen stilstand of vertraging veroorloven. Daarom bieden wij enkel producten van topkwaliteit aan. We lopen namelijk op de tijd vooruit op het gebied van kennis, techniek en kwaliteit. Hierdoor hebben wij in ons assortiment de beste machines voor staal- en metaalbewerking. We weten precies wat uw behoeften zijn, omdat we de markt door en door kennen. De voordelen die wij bieden zijn:

  • Uitgebreid leveringsprogramma
  • Klantgericht
  • Lease mogelijkheden
  • Deskundig
  • Vakkundig

Verminder de kans op storingen door onderhoud

U verwacht natuurlijk een optimale prestatie van de aluminium frees. Hiervoor is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Wij hebben gespecialiseerde technici in dienst die uw machine één of twee keer per jaar kunnen controleren. Tijdens deze controle bekijken we of de machine nog goed functioneert, smeren we de machine door en verversen we de olie. Dankzij deze onderhoudsbeurt voorkomt u dat de machine stil gaat staan na verloop van tijd. Een goede bescherming van de aluminium frees gaat gepaard met een langere levensduur van de machine en een kleinere kans op storingen.

Neem contact op voor meer informatie

U kunt een aluminium frees eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 088-0283000 of door een mail te sturen naar info@kaltenbachtools.nl.