Aluminium zagen van Kaltenbach-Tools

Kaltenbach-Tools beschikt over de beste aluminium zagen voor staal- en metaalbewerking. Wij lopen qua service, kwaliteit, kennis, techniek en assortiment op de tijd vooruit. Wij leggen de focus op de mens en zijn specifieke wensen. Vervolgens komen wij met oplossingen en machines op maat die daar bij passen. Door ons ‘mens en machine’ credo zijn wij al 85 jaar lang hét merk van staal. Door de hoge kwaliteit van zowel onze producten als onze service, zijn wij uw specialist op het gebied van aluminium zagen.

Het automatiseren van aluminium zagen

Staalbewerking blijft een echt specialisme. Om dit goed uit te voeren, bieden wij de beste metaalbewerkingsmachines aan. Hydraulische, verspanende of niet verspanende gereedschappen van verschillende merken. Voor iedere grootte, iedere bewerking en ieder productieproces hebben wij een geschikte machine. Dit geldt ook voor aluminium zagen. Deze machines zijn vaak in meerdere uitvoeringen te verkrijgen. Wij helpen u graag met deskundig advies aan de beste bewerkingsmachines voor uw productieproces. Wilt u graag bewerkingsmachines leasen? Ook dit is mogelijk bij ons! Hierdoor houdt u werkkapitaal vrij om te investeren.

Hoge kwaliteit en service

U moet blindelings kunnen vertrouwen op uw productiemateriaal. Stagnatie of stilstand is geen optie. Wij kennen de markt door en door en hebben hierdoor een uitstekend inzicht in uw behoefte aan aluminium zagen. Wij beschikken over de beste machines voor profiel- en metaalbewerking. Wat uw productieproblemen ook zijn, wij hebben overal een passende oplossing voor. Wat wij bieden is:

  • Uitgebreid leveringsprogramma
  • Lease mogelijkheden
  • Klantgericht
  • Deskundig
  • Vakkundig

Voorkom storingen met regelmatig onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe aluminium zagen zo lang mogelijk meegaan, moet u deze regelmatig door gespecialiseerde technici laten onderhouden. U kunt ons inschakelen om uw machine één of twee keer per jaar te controleren. Wij kijken of uw machine nog juist functioneert, smeren de machine door en verversen de olie. Hierdoor beschermt u uw machine en vermindert u het risico dat de machine tot stilstand komt. Het voorkomen van storingen bespaart u veel kosten. Maak gebruik van onze goed geschoolde servicedienst en profiteer van onze optimale service in het onderhouden van uw machinepark.

Bestel direct aluminium zagen

U kunt onze aluminium zagen eenvoudig online in onze webshop bestellen. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? De specialisten van Kaltenbach-Tools helpen u graag! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 088-0283000, ons te mailen naar info@kaltenbachtools.nl of door het invullen van ons contactformulier op de website.