Bandzaag metaal in diverse varianten

Het bewerken van staal is al jaren ons werk. Dit vak oefenen we dan ook met veel passie, toewijding en grote nauwkeurigheid uit. Om dit mogelijk te maken, volgen we de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet en werken we met kwalitatief goede machines. Een van de materialen waar we mee werken, is metaal. Het bewerken van dit materiaal moet soepel, precies en stabiel gebeuren. De bandzaag metaal speelt in de metaalbewerking een belangrijke rol. Deze bandzaag bieden we aan in diverse varianten.

Automatisch en halfautomatische variant

Wij beschikken over een groot aanbod van machines waarin we de metaal bandzaag in vele verschillende varianten aanbieden. Zo is de bandzaag beschikbaar in zowel de automatische als in de halfautomatische variant. Welke uitvoering u kiest, is aan u. Als u tijdens het bewerken van het metaal geen aandacht wilt besteden aan de werking van de apparaten, is het raadzaam om voor een automatische machine te gaan. U heeft er geen omkijken meer naar nadat u de machine heeft geprogrammeerd en opdracht heeft gegeven tot het uitvoeren van de ingestelde taak.

Bandzaagmachine metaal

Flexibel zaagband

Een andere belangrijke eigenschap van de bandzaag metaal is het flexibele zaagband waarover de machine beschikt. Deze zaagband zorgt ervoor dat het bewerken van metaal makkelijk verloopt, een soepele zaagbeweging en een stabiele beweging heeft. Kwaliteit is met de bandzaag gegarandeerd. Met deze machine kunt u een groot aantal werkzaamheden verrichten. Het apparaat kan gebruikt worden voor het bewerken van diverse metaalsoorten en kan dus een zeer veelzijdig machine genoemd worden.

Bandzaag metaal machine op maat

Wij kunnen u uiteraard nog meer over onze bandzaag metaal vertellen dan op onze website te vinden is. Als u graag meer informatie wilt over de bandzaag raden wij u dan ook aan om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van antwoorden en gaan graag met u in gesprek om erachter te komen welk apparaat het beste bij u en uw werkzaamheden past. Wij leveren u graag een machine waar u via de makkelijkste en beste weg uw metaal mee kunt bewerken. Graag tot ziens bij Kaltenbach-Tools B.V.