IPS  2019

Één van de belangrijkste staalevenementen in de wereld vindt plaats op het terrein van Kaltenbach, in  Lörrach, Duitsland: de IPS 2019. De staalindustrie komt hier van 25 t/m 28 juni a.s. bijeen samen met haar vele internationale partnerbedrijven.

Uiteraard is ook Tools hier vertegenwoordigd. Hier wordt een podium geboden om de meest recente kennis en knowhow over staal uit te wisselen. Geef u daarom vandaag nog op per email of telefonisch:    u mag deze bijeenkomst niet missen.

Meer dan 130 jaar aan kennis en ervaring van de KALTENBACH Group gingen vooraf aan de allernieuwste ideeën die hier getoond gaan worden.

Tools B.V. is hier uw betrouwbare en toonaangevende internationale partner met haar nieuwste product: de Compacte Boor- / Zaagmachine voor de kleinere staalprofielen, deze BZT 243 heeft een zeer hoog rendement.

Alle aanwezigen benutten dit breed gedragen staalevenement om te netwerken, branchespecifieke ontwikkelingen te volgen en kennis  op te doen. Voor een indruk van de vorige IPS,  zie https://www.youtube.com/watch?v=h5ChRznUN7U

Ook toont Kaltenbach hier ook de boor- en freesmachine KDP evenals het plaatbewerkingscentrum      KF 2414.