Boor freesmachine kopen of leasen bij Kaltenbach Tools

Als u een bedrijf heeft in de metaalbewerking, dan is een boor freesmachine eigenlijk onmisbaar. Maar dat wist u waarschijnlijk al! Wilt u uw oude freesmachine vervangen door een nieuwe, of heeft u een extra boor freesmachine nodig? Dan kunt u die kopen of leasen bij de specialisten van Kaltenbach-Tools. Want bij ons kan iedereen die in de metaalbewerking actief is alle daarvoor geschikte apparatuur aanschaffen. We hebben een ruim aanbod boor freesmachines uit voorraad leverbaar. Neem direct contact met ons op voor het kopen van uw boor freesmachine of vraag gerust om meer informatie of toelichting over onze producten, diensten en service. Wij zijn al ruim 85 jaar dé staalmeesters in Nederland!

Waarvoor heeft u een boor freesmachine nodig?

De boor freesmachine is een apparaat waarmee u zowel kunt boren als frezen. Met de boor maakt u uiteraard eenvoudig een rond gat in een stuk metaal. Met de frees kunt u eenvoudig een profiel of bepaalde vorm maken in voorwerp. De machine is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in ‘de metaal’ die tijdens hun werkzaamheden vaak moeten boren en frezen. Voor beide disciplines zijn aparte apparaten beschikbaar, maar met de boor freesmachine slaat u twee vliegen in één klap. Door voor beide werkzaamheden dezelfde machine te gebruiken, bespaart u direct ruimte. En ook geld natuurlijk, want u hoeft hiervoor maar één machine te kopen Informeer gerust naar de mogelijkheden van een praktische en voordelige boorfreesmachine, of kom gewoon bij ons langs.

Kenmerken van de boor freesmachine

Welke boor freesmachine u nodig heeft voor de activiteiten in uw bedrijf hangt van een aantal factoren. Wat is bijvoorbeeld de kracht van de motor in de boor freesmachine? Daarnaast is een aantal machines digitaal uitleesbaar, want een handig voordeel kan zijn. Waar u ook op kunt/moet letten is onder andere de booropname, de kolomdiameter, de ingebouwde verlichting, de koeling en de tapcapaciteit. Sommige boor-freesmachines zijn tandwiel aangedreven, en er zijn ook machines met een v-snaar aandrijving. Zeker niet onbelangrijk is om goed te kijken naar de afmetingen en het gewicht van de boor freesmachine. Want hij moet uiteraard wel in uw werkruimte passen en op een werkplaatstafel gezet kunnen worden. Een boor freesmachine weegt gemiddeld tussen de 250 en 350 kilogram. Wij helpen u graag met het uitkiezen van de voor u geschikte boor freesmachine.

Goed onderhoud van de boor freesmachine

Of u nu een boor freesmachine aanschaft voor metaal of een machine voor het bewerken van een ander materiaal; goed onderhoud is altijd belangrijk. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen om het onderhoud door ons te laten doen. Dan heeft u feitelijk geen omkijken meer naar uw machine en kunt u zich voor 100% richten op uw werkzaamheden. Hoedt er bij een metaalbewerkingsmachine rekening mee dat er slijtage optreedt. Dat onderstreept het belang van goed periodiek onderhoud en dus ook om uw machine periodiek goed te laten controleren. Dat is belangrijk voor uw veiligheid en die van uw medewerkers!

Contact met Kaltenbach-Tools

Wilt u een boor freesmachine kopen? U bestelt bij ons eenvoudig online wat u aan materialen of producten u nodig heeft. Meer weten over de boor freesmachines in ons assortiment? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, persoonlijk advies en/of een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op via het contactformulier, per e-mail info@kaltenbachtools.nl, of bel naar 088-0283000.