CNC frees van Kaltenbach Tools

Zoekt u voor uw bedrijf, werkplaats of productielocatie een CNC frees? Kaltenbach-Tools heeft hiervoor alles in huis wat u nodig heeft. Voor al krachtige en hoogwaardige metaalbewerkingsmachines, waaronder een CNC frees bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Al uw benodigde werkapparatuur en machines kunt u bij ons zowel kopen als leasen. Meer over de CNC frees leest u hieronder op deze pagina. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen over de CNC frees en alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf of project.

Frezen met de CNC methode

Met een CNC frees kunt u, in vergelijking tot de traditionele freesmethode, zeer geavanceerd frezen. CNC staat voor ‘Computerized Numerical Control’, wat inhoudt dat de CNC frees aangestuurd wordt met behulp van een speciaal daarvoor geschreven computerprogramma. Die stellen u in staat om grotere, complexere en/of seriematige ontwerpen uit te voeren die handmatig niet of nauwelijks te realiseren zijn.

Voordelen van de CNC frees

Frezen met de CNC frees biedt een aantal aantrekkelijke voordelen in vergelijking tot frezen volgens de conventionele methode. Zo heeft u met een computergestuurd programma veel zeer veel frees mogelijkheden. Wat kunt u met de CNC frees meer dan met frezen volgens de standaardmethode?

  • Ontwerpen maken die zo complex zijn dat ze handmatig niet uit te voeren zijn
  • U krijgt constante kwaliteit in serieproducties
  • Teksten en letters zijn gemakkelijk te realiseren met standaard lettertypen en -groottes
  • Bewerkingen op meerdere assen tegelijkertijd
  • Zeer hoge nauwkeurigheid in de uitvoering

Frezen met de CNC frees biedt dus vele voordelen met zich mee. Wel zijn specifieke vakkennis en manuren nodig voor het schrijven van de computerprogramma’s.

CNC frees kopen of leasen

Wilt u een CNC frees in huis halen? Bij Kaltenbach-Tools kunt u de CNC frees zowel kopen als leasen. Een CNC frees of andere apparatuur leasen levert u bedrijfseconomische en fiscale voordelen op. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Onze service en onderhoudsdiensten

Heeft u een CNC frees of ander apparaat aangeschaft bij Kaltenbach Tools? Dan bent u ook verzekerd van onze service- en onderhoudsdiensten. Preventief onderhoud voorkomt schade en storingen en verlengt de levensduur van de apparatuur. Wij hebben gespecialiseerde en goed opgeleide technici in huis die één of twee maal per jaar bij u langskomen voor een algehele controle van de CNC frees of andere apparatuur. Voor meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten, kunt u contact met ons opnemen.

Waarom een CNC frees van Kaltenbach Tools?

Bij Kaltenbach-Tools koopt of least u altijd een CNC frees van topkwaliteit. Bovendien kunt u bij ons altijd vertrouwen op ons hoge serviceniveau en persoonlijk en vakkundig advies voor uw bedrijf en situatie. Onderhoud voeren wij uit in de hele Benelux om uw machines in de beste conditie te houden. Bij Kaltenbach Tools staat u als klant altijd op de eerste plaats. Wij kijken uitvoerig naar uw behoeften en wensen en bieden altijd de beste oplossing. Voor meer informatie over onze producten, diensten en onderhoudsservice kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen met Kaltenbach-Tools

Heeft u een nieuwe CNC frees nodig voor uw werkplaats of project? U bestelt bij ons eenvoudig online wat u aan materialen of producten u nodig heeft, of neem contact met ons op voor meer informatie, persoonlijk advies en/of een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op via het contactformulier, per e-mail info@kaltenbachtools.nl, of bel naar 088-0283000.