CNC frezen van Kaltenbach Tools

Bent u voor uw werkplaats of productielocatie op zoek naar CNC frezen? Kaltenbach tools heeft hier de producten voor in huis. U kunt bij ons terecht voor al uw krachtige en hoogwaardige metaalbewerkingsmachines, waaronder CNC freesapparatuur. Wij bieden een ruim assortiment aan werkapparatuur en machines, die u bij ons zowel kunt kopen als leasen. Wilt u meer weten over ons assortiment aan CNC frezen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

De CNC methode

In vergelijking met de traditionele methode van frezen, is de CNC methode een stuk geavanceerder. De afkorting ‘CNC’ staat voor ‘Computerized Numerical Control’, wat inhoudt dat bij het CNC frezen de bewegingen van uw apparaat worden aangestuurd door een speciaal geschreven computerprogramma. Hiermee kunt u vervolgens grotere, complexere of seriematige ontwerpen uitvoeren die met de hand moeilijk te realiseren zijn.

De voordelen van CNC frezen

Aan het gebruik van CNC frezen zitten een aantal voordelen ten opzichte van de conventionele methode. Zo zijn de ontwerpmogelijkheden in een computergestuurd programma uiteraard veel minder gelimiteerd dan bij een handmatig ontwerp. Hieronder leest u wat CNC frezen onder andere kunnen ten opzichte van de standaard methode:

  • Het realiseren van ontwerpen die te complex zijn om snel en nauwkeurig met de hand uit te voeren
  • Het behalen van een constante kwaliteit in serieproducties
  • Teksten en letters zijn gemakkelijk te realiseren met standaard lettertypen en -groottes
  • Bewerkingen op meerdere assen tegelijkertijd is ook mogelijk
  • Een hoge nauwkeurigheid in de uitvoering

CNC gestuurd frezen brengt dus vele voordelen met zich mee. Wel zijn specifieke vakkennis en manuren nodig om de benodigde programma’s te kunnen schrijven. Met de juiste programmering kunt u dankzij CNC frezen voorkomen dat er onnodige fouten worden gemaakt. Dankzij deze geavanceerde techniek wordt ieder ontwerp nauwkeurig uitgevoerd. Wilt u meer weten over het aanschaffen van een CNC frees of de werking ervan? Dan mag u natuurlijk altijd contact opnemen met de specialisten van Kaltenbach Tools voor meer informatie of vrijblijvend advies.

CNC frezen kopen of leasen

Bent u overtuigd van de CNC methode, en wilt u de benodigde apparatuur in huis halen? Bij het aanschaffen van CNC frezen of andere machines van Kaltenbach Tools, heeft u zowel de mogelijkheid om deze direct te kopen alsook te leasen. Als u kiest voor leasen, dan stemmen wij de juiste maat van de bestelling voor u af, zodat uw leencapaciteit niet wordt aangetast en u eventueel nog werkkapitaal overhoudt. Wanneer u bij ons CNC frezen of andere apparatuur besluit te leasen, komen daar dus bedrijfseconomische en fiscale voordelen bij kijken. Wij kijken naar de cashflow die u met het geleaste bedrijfsmiddel genereert, en stemmen daar uw betalingstermijnen op af. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Onze service en onderhoudsdiensten

Heeft u een CNC frees of ander apparaat aangeschaft bij Kaltenbach Tools? Dan bent u ook verzekerd van onze service- en onderhoudsdiensten. Preventief onderhoud is namelijk de beste manier om schade en storingen te voorkomen en daarmee de levensduur van het apparaat te verlengen. Wij beschikken over gespecialiseerde en goed opgeleide technici, die een of twee maal per jaar bij u langskomen voor een algehele controle van uw CNC frezen of andere apparatuur. Voor meer informatie over onze services en onderhoudscontracten, kunt u contact met ons opnemen.

Daarom kiest u voor CNC frezen van Kaltenbach Tools

Niet alleen kiest u bij ons voor CNC frezen of andere producten van de beste kwaliteit. U kunt bij Kaltenbach tools ook altijd bouwen op onze uitstekende service, die bestaat uit persoonlijk en vakkundig advies voor uw bedrijf en situatie, en uit periodiek onderhoud. Dit onderhoud voeren wij uit in de gehele benelux. Wij verrichten daarbij zelfs diverse onderhoudswerkzaamheden om uw machines in uitstekende conditie te houden. Want goed onderhoud is de beste manier om storingen te voorkomen. Door dit onderhoud regelmatig door onze goed geschoolde servicemonteurs te laten plegen, verlengt u de levensduur van uw CNC frezen en andere machines. Bij Kaltenbach Tools staat u als klant altijd op de eerste plaats. Wij kijken naar uw behoeften en wensen en verzorgen de oplossing die hier het beste bij u past. Voor meer informatie over onze onderhoudsservice kunt u direct contact met ons opnemen.

Neem direct contact op

Heeft u een nieuwe frees nodig voor uw werkplaats of project? Bestel eenvoudig online wat u nodig heeft of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij verschaffen u de benodigde kennis, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Daarbij bekijken we samen met u wat onze diensten voor u kunnen betekenen. U kunt eenvoudig contact opnemen via het contactformulier, een mail sturen naar info@kaltenbachtools.nl, of bel naar 088-0283000.