Freeskop van Kaltenbach tools voor snel en nauwkeurig frezen

Voor een freeskop van hoge kwaliteit moet bij Kaltenbach-Tools zijn. Met onze freeskoppen kunt u gegarandeerd snel en nauwkeurig frezen. Wat dat betreft zijn onze freeskoppen een belangrijke aanvulling op uw freesmachine. De kwalitatief zeer goede freeskop maakt dat het maken van iedere afwerking en verbinding eenvoudig is. Of u bij ons nu een freeskop bestelt, of een ander metaalbewerkingsproduct. Bij ons kunt u ervan op aan dat u altijd de beste kwaliteit producten koopt. De freeskop die u nodig heeft, wordt door ons altijd snel geleverd. En daarbij worden altijd de technische gegevens gedetailleerd vermeld. Ontvangt u gaarne meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat doet de freeskop?

Een freeskop is het onderdeel van een freesmachine dat de snijtaken uitvoert zoals die aangegeven worden door een operator. Een freeskop bestaat uit veel instelbare componenten, die gebruiker van de frees helpen om zeer specifieke resultaten te behalen uit het gebruik van een molen. Een freeskop kan handmatig of automatisch worden aangepast wanneer deze op een computer is aangesloten. Met de freeskop kunt u snel metalen of houten objecten in een industriële omgeving beeldhouwen. Er zit een roterend mes geïnstalleerd in de freeskop. Door de freeskop te bewegen rond een object op een aantal assen, worden ongewenste delen van het werkstuk snel afgeschoren, kunnen gaten worden geboord en/of holtes in het werkstuk worden gemaakt.

Hoge kwaliteit en service

U moet blindelings kunnen vertrouwen op uw productiemateriaal, waaronder de frees en de freeskop. Vertraging of stilstand is voor uw branche uiteraard geen optie. Wij kennen de markt op ons duimpje en hebben een uitstekend inzicht in uw behoefte aan freeskoppen. Wij beschikken dan ook over de beste machines voor profiel- en metaalbewerking. Wat uw productieproblemen ook zijn, wij hebben overal een passende oplossing voor. Wat wij bieden is:

  • Een uitgebreid leveringsprogramma
  • Lease mogelijkheden
  • Klantgerichtheid
  • Deskundigheid
  • Vakmanschap

Voorkom storingen met regelmatig onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe freeskop zo lang mogelijk meegaat, moet u deze regelmatig door gespecialiseerde technici laten onderhouden. U kunt ons inschakelen om uw frees en uw freeskop één of twee keer per jaar te laten controleren. Wij kijken of uw machine nog juist functioneert. Hierdoor beschermt u uw frees en vermindert u het risico op uitval. Met storingen voorkomen, voorkomt u ook extra kosten. Maak gebruik van onze goed geschoolde servicedienst en profiteer van onze optimale service in het onderhouden van uw frees en de freeskop.

Bestel direct uw freeskop

U kunt uw freeskop eenvoudig in onze webshop bestellen. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? De specialisten van Kaltenbach-Tools helpen u graag! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 088-0283000, ons te mailen naar info@kaltenbachtools.nl of door het invullen van ons contactformulier op de website.