Boren/zagen/markeren/frezen

Bij Kaltenbach-Tools B.V. beschikken we over een groot en divers assortiment waarmee we zoveel mogelijk klanten van dienst willen zijn. Wij zijn als bedrijf al jarenlang actief in de staalbewerking. Werken met staal en met verschillende soorten metaal is ons vak en dat doen we dan ook met veel passie en toewijding. Het leveren van kwaliteit is één van onze belangrijkste speerpunten. Wij leveren alleen de beste machines, waarmee het staal bewerkt kan worden. Een van de machines in ons assortiment is de freesmachine metaal.

Behandelen en koelen

De freesmachine voor metaal wordt gebruikt als roterend gereedschap dat door middel van deze beweging materiaal verwijderd. In dit geval is dat metaal, maar dat kan ook hout of kunststof zijn. Een freesmachine kan op verschillende manier gebruikt worden. Er zijn dan ook vele varianten van de freesmachine, die allemaal op een aparte manier behandeld en gekoeld moeten worden. Metaal wordt bijvoorbeeld met koelvloeistof gekoeld. De machine wordt volledig afgestemd op het materiaal dat er mee moet worden bewerkt. Meer weten? Neem contact met ons op.

Freesmachine metaal

Goed onderhouden

Of u nu een boor/frees-machine voor metaal is of een machine voor het bewerken van een ander materiaal kiest, onderhoud is bij allemaal zeer belangrijk. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit onderhoud aan de freesmachine door ons uit te laten voeren. Dan hoeft u niet meer om te kijken naar de machine en kunt u zich richten op uw werkzaamheden. Vooral bij het bewerken van metaal is het belangrijk om er rekening mee te houden dat uw machine slijtage kan oplopen. Daarom is het belang om uw machine periodiek goed te laten controleren.

Meer info over onze freesmachine metaal?

Als u meer informatie wilt over ons bedrijf of de diensten en producten die we leveren, neem dan contact met ons op. Ook als u meer informatie wilt over onze freesmachine metaal, of over andere varianten van de freesmachine, kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen en staan altijd voor u klaar om u vrijblijvend advies te geven.