Gebruikte machines in goede staat

Staalbewerking is een specialisme waar we ons met Kaltenbach-Tools B.V. al jarenlang mee bezig houden. Wij proberen ons continue te ontwikkelen. Om op de hoogte te blijven en met onze tijd mee te kunnen gaan, houden we de ontwikkelingen op het gebied van staalbewerking, zoals metaal, nauwlettend in de gaten. Bij Kaltenbach beschikken we niet alleen over nieuwe machines, maar ook over gebruikte machines. Deze zijn vaak nog prima in te zetten bij onze werkzaamheden.

Assortiment gebruikte machines

De gebruikte machines voor metaal gebruiken we niet alleen voor de bewerking van een specifiek materiaal, maar ook bij bijvoorbeeld metaal. Een greep uit de gebruikte machines:

  • Cirkelzaagmachines
  • Cirkelzaagautomaten
  • Pons-knip installaties
  • Boor-zaag installaties

Onze gebruikte machines voor metaal worden ingezet voor de bewerking van metaal en aluminium. Bovendien bestaan de gebruikte apparaten uit zowel halfautomatische als handbediende of volautomatische machines.

In goede staat

Om er voor te zorgen dat deze gebruikte machines in goede staat blijven, houden we ze nauwlettend in de gaten. Een gebruikte machine voor metaal hoeft niet te betekenen dat er iets aan mankeert. De apparaten die wij leveren zijn allemaal in prima staat. Onderhoud vinden wij heel belangrijk en onze technici zorgen er daarom ook voor dat de machines lang mee zullen gaan. Want zo lang ze naar behoren functioneren, kunnen ze prima metaal en andere materialen bewerken.

Een tweede leven /circulair ondernemen

Als u geïnteresseerd bent in gebruikte machines voor de metaal kunt u bij ons terecht. Wij laten u graag zien dat gebruikte machines een tweede leven verdienen en nog uitstekend geschikt zijn voor het bewerken van diverse materialen, waaronder metaal. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of graag vrijblijvend meer informatie of advies wilt hebben. Wij staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook voor andere apparaten bij ons terecht. Ons aanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd.