Werking van een hydraulische pers/cilinder

Bij een hydraulische pers wordt een vloeistof, olie of water, gebruikt om de machine de kracht te laten leveren die nodig is. Zo’n pers kan enorme krachten verzetten met een vrij lage snelheid. Dat betekent dat er duurzaam met een apparaat gewerkt kan worden. In vergelijking met elektrische machines beschikken deze persen over een groter vermogen in een kleinere afmeting. Van een hydraulische machine heeft u dus een kleiner exemplaar nodig dan van een elektrisch aangestuurd apparaat. Onze persen zijn sterke, veelzijdige machines waar veel werk mee verzet kan worden.

Ons ruime aanbod aan hydraulische hoge druk cilinders

We beschikken over een grote klantenkring en willen zo goed mogelijk in de eisen en behoeften van onze klanten voorzien. De hydraulische cilinders  verkopen we bij Kaltenbach-Tools B.V. in een groot aantal verschillende capaciteiten en afmetingen. Voor een pers/cilinder die zijn kracht levert door middel van vloeistof  zijn of een handpomp  of een elektrische pomp nodig

Hydraulische pers

Daarnaast kunnen de cilinders op drie verschillende manieren worden aangedreven, of druk gezet worden  namelijk:

  • Door middel van lucht aangedreven pomp
  • Door een handbediende pomp
  • Door middel van elektriciteit aangedreven pomp

Als u voor persen kiest die worden aangedreven door middel van lucht gebeurt dat met de hand of met de voet. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lange levensduur gegarandeerd

Voor welke variant van de hydraulische pers u ook kiest, wij garanderen een lange levensduur. De apparatuur die wij in ons aanbod hebben, worden geselecteerd op kwaliteit. Met onze pers bent u dus verzekerd van een hydraulische machine die lang mee gaat en bovendien de kwaliteit levert die u verwacht. Zo krijgt u gegarandeerd het beste resultaat.

Meer info over hydraulische pers?

Wij voorzien u graag van een pers die helemaal aan uw eisen voldoet. Daarom gaan we graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen en vervolgens te beslissen welke hydraulische pers het beste bij de werkzaamheden past. Maar ook als u op zoek bent naar meer informatie kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij geven u graag advies en beantwoorden uw vragen als het gaat om het werken met een hydraulische machine. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.