Kracht leveren door olie of water

Hydraulische persen zijn machines waar de kracht die nodig is wordt geleverd door de druk van een bepaalde vloeistof, meestal olie of water. De persen die wij onze klanten bij Kaltenbach-Tools B.V. aanbieden zijn beschikbaar in verschillende varianten en afmetingen. Ons klantenbestand bestaat uit vakmensen die graag met het beste apparatuur werken. Wij zijn van mening dat iedere vakman eisen stelt aan de machines waar ze mee werken. Ons bedrijf wil graag aan al deze wensen en eisen voldoen. Wij beschikken over een ruim aanbod aan hydraulische machines waar zo veelzijdig mogelijk mee kan worden gewerkt zodat wij iedereen van dienst kunnen zijn.

Verschillende aandrijvingen

Onze hydraulische machines kunnen op verschillende manieren worden aangedreven. Dit doen we om de klant zoveel mogelijk ruimte te geven en zelf te bepalen hoe hij zijn machines in gebruik wilt nemen. Zo beschikken wij over apparatuur die elektrisch kan worden aangedreven of door middel van lucht. Welke machines onze klanten ook kiezen, ze hebben allemaal een lange levensduur. Dit komt omdat er stevige materialen bij de ontwikkeling van de hydraulische persen zijn gebruikt.

Hydraulische persen

Groot vermogen

Veel van onze klanten kiezen voor hydraulische persen in plaats van elektrische machines. Een reden hiervoor is dat de hydraulisch aangestuurde apparatuur in kleinere afmetingen een groter vermogen heeft dan de elektrische apparatuur. Het resultaat is een sterkere machine waar meer werk verzet mee kan worden. Daarnaast kunnen onze persen grote krachten verzetten met een relatief lage snelheid. Dat zorgt voor een duurzame manier van werken die ook nog eens hoge kwaliteit levert.

Meer informatie of advies over persen

Bent u geïnteresseerd in de hydraulische persen die wij aanbieden en wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die in uw vakgebied van toepassing zijn. Wij geven u graag advies en denken met u mee. Zo zorgen wij ervoor dat u na afloop over een pers beschikt die aan uw eisen voldoet. U zult merken dat het werken met een hydraulische machine een geweldige ervaring is waar u hoge kwaliteit mee levert.