Diverse varianten zaagmachines

Het bewerken van staal,aluminium en andere materialen, is een proces dat in de loop der jaren enorm is ontwikkeld. Ook bij Kaltenbach volgen wij de ontwikkelingen in het vakgebied graag op de voet volgen. Een belangrijk onderdeel in het proces van de bewerking van materialen is de Kaltenbach zaagmachine. Deze machine is geschikt voor het bewerken van diverse materialen, maar bestaat bovendien uit verschillende varianten:

  • Cirkelzaagmachines
  • Bandzaagmachines

Iedere zaagmachine waar wij mee werken wordt zorgvuldig onderhouden. Alleen op deze manier kunnen wij onze klanten kwalitatief goede producten garanderen.

Zaagmachine

Verschillende materialen, altijd kwaliteit

Iedere zaagmachine die we bij Kaltenbach in ons aanbod hebben, is beschikbaar in verschillende varianten en afmetingen. Elk exemplaar is geschikt voor het bewerken van diverse materialen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod en we werken alleen met de beste machines, waaronder de Kaltenbach zaagmachine.

Wij garanderen u kwaliteit. Niet alleen van onze machines, maar ook voor de producten die u ermee gaat bewerken.

Flexibel zaaglint

De Kaltenbach zaagmachine is geschikt voor al uw zaagwerk. Daarbij gaat het niet alleen om kleine series, maar zeker ook om grote series van verschillende materialen. De zaagmachine beschikt over een flexibel zaaglint. Deze is niet alleen gemakkelijk te verwisselen, maar werkt bovendien zeer nauwkeurig. Ondanks dat het lint flexibel is, gebeurt het zagen snel en stabiel. Dit in combinatie met het gebruiksgemak van de machine zorgt ervoor dat werken met een machine van Kaltenbach soepel zal gaan.

Advies, vragen of opmerkingen

Wilt u meer weten over de Kaltenbach zaagmachine en manier waarop met deze zaagmachine om moet worden gegaan? Neen dan contact met ons op. Wij geven graag antwoord op uw vragen en zullen u van advies te voorzien. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Bij Kaltenbach staan we u graag te woord.