Meetsysteem

Bij Kaltenbach-Tools B.V. beschikken we over een groot assortiment aan producten en machines. Met dit uitgebreide aanbod proberen we veel vakmensen te bereiken en van dienst te zijn. Wij helpen u graag aan een product die aan uw wensen en eisen voldoet. Hier streven we naar bij ieder product dat we leveren, zo ook bij lengtemeetsystemen. Deze meetsystemen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, die allemaal in ons aanbod aanwezig zijn. De lengtemeetsystemen kunnen een zeer handig hulpmiddel zijn bij het bewerken van uw materialen.

Meten en controleren

Lengtemeetsystemen kunnen worden gebruikt voor het meten en controleren van de lengte. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van staal. Onder deze staalbewerking vallen verschillende metaal- en staalsoorten. Om tijdens het proces van bewerking van uw staal de lengte van het product te meten, is een meetsysteem van groot belang. Op die manier komt u aan het einde van de bewerking niet voor verrassingen te staan en levert u het resultaat dat u vanaf het begin voor ogen had. Lengtemeetsystemen zijn een onmisbaar hulpmiddel.

Verschillende varianten

Om in de behoeften en eisen van zoveel mogelijk van onze klanten te kunnen voorzien, bieden we bij Kaltenbach-Tools B.V. lengtemeetsystemen aan in diverse varianten. De systemen verschillen onderling voornamelijk op het gebied van bediening. Het ene meetsysteem kan handmatig bediend worden, terwijl de bediening van de andere machine volledig automatisch gaat. Bovendien verschilt de lengte die met het apparaat gemeten kan worden per meetsysteem. De variant die u kiest, is onder andere afhankelijk van de werkzaamheden en van welke materialen u bewerkt.

Meer informatie? Bel ons 088-028-3000

Als u meer informatie wilt over onze lengtemeetsystemen, of graag meer wilt weten over ons bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en voorzien u van vrijblijvend advies. Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij het selecteren van een machine of product dat bij u en uw werkzaamheden past. Vanwege ons grote aanbod aan diverse lengtemeetsystemen zal er ongetwijfeld een exemplaar in ons assortiment aanwezig zijn dat bij u past.