Machinehandel voor metaalbewerking

Kaltenbach-Tools is dé machinehandel voor metaalbewerking. Wij hebben al vele jaren ervaring met staal en metaalbewerkingsmachines en leveren altijd machines van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Onze experts staan dan ook altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste machine voor metaalbewerking. Hierdoor hebben we door de jaren heen een grote klantenkring weten op te bouwen. In onze machinehandel vindt u zowel nieuwe als gebruikte machines, maar allemaal in goede staat. Ook kunt u bij onze machinehandel machines voor metaalbewerking leasen.

Machinehandel met ruim aanbod

In onze machinehandel vindt u allerlei verschillende soorten metaalbewerkingsmachines. Wij hebben voor vrijwel iedere bewerking wel een gepaste machine. Zo vindt u bij ons onder andere de volgende machines voor metaalbewerking:

  • Bandzaagmachines
  • Bewerking- en zaaginstallaties voor aluminium
  • Cirkelzaagmachines
  • Buig-, richt- en handlingmachines
  • Plaatbewerkingscentra
  • Werkplaats- en hydraulische persen
  • Transport- en meetsystemen

Gebruikte machines voor metaalbewerking

Ook voor gebruikte machines voor metaalbewerking bent u bij onze machinehandel aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk ook tweedehands machines. Deze zijn uiteraard nog wel in prima staat en werken zonder problemen. Voordat wij de gebruikte machines aanbieden, onderwerpen we ze in onze machinehandel namelijk aan een grondige keuring. Zo doen ze in kwaliteit niet onder voor een nieuw exemplaar. Dit is ideaal wanneer u in uw onderneming aandacht heeft voor duurzaam en circulair ondernemen. Ook de gebruikte machines van Kaltenbach-Tools kunnen nog jarenlang meegaan.

Leasen bij onze machinehandel

Bij onze machinehandel is het ook mogelijk om een apparaat voor metaalbewerking te leasen. Hiermee profiteert u van verschillende fiscale en bedrijfseconomische voordelen. U houdt immers werkkapitaal vrij om te investeren en ook uw leencapaciteit wordt niet aangetast. Bent u benieuwd of leasen iets voor u is? Bespreek dan gerust de mogelijkheden voor een lease-plan op maat.

Neem contact op met Kaltenbach-Tools

Wij zijn de beste machinehandel voor metaalbewerking. U kunt bij ons nieuwe of gebruikte apparaten kopen of leasen. Hierbij krijgt u gegarandeerd kwaliteit en een uitstekende service. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de experts van Kaltenbach-Tools. U kunt hiervoor bellen naar 088-0283000 of mailen naar info@kaltenbachtools.nl. Of vul het contactformulier op de website in. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste metaalbewerkingsmachine.