Voor uw nieuwe en tweedehands machines

Bij Kaltenbach-Tools hebben we veel kennis van staalbewerking en machinehandel. Wij vinden staal het mooiste product van de wereld. Maar ook met andere metalen kunnen we goed overweg. Onze klanten zijn te vinden in de metaalverwerkende en staalverwerkende industrie. Wij leveren vooral machines voor profiel- en metaalbewerking. Daarnaast hebben nog veel meer te bieden als het gaat over verspanen, niet-verspanen, productie-automatisering, hydrauliek, enz. Bij Kaltenbach-Tools gaat het vooral om de mens met zijn specifieke wensen. Daarna kijken we naar de machines en oplossingen op maat die bij hen passen. Qua kennis, techniek, assortiment, kwaliteit en service zijn wij onze tijd altijd vooruit geweest. Ook in de 21ste eeuw, waarin digitale technieken een enorme vlucht hebben genomen bieden wij voor al uw productieproblemen een passende oplossing. U kunt bij ons kiezen voor nieuwe machines, maar ook voor gebruikte machines. Voor machinehandel bent u bij ons aan het juiste adres.

Soorten nieuwe machines

Bij Kaltenbach-Tools handelen we in nieuwe machines voor allerlei toepassingen op het gebied van staal en andere metalen. Onze machinehandel biedt een compleet programma aan krachtige en degelijke metaalbewerkingsmachines. Voor elk productieproces, voor elke bewerking en voor elke grootte hebben we een machine. Vaak in meerdere uitvoeringen. In onze machinehandel bieden wij een ruime keuze, zo vindt u bij ons bijvoorbeeld:

  • Bewerking- en zaaginstallaties voor aluminium
  • Bandzaagmachines
  • Buig-, richt- en handlingmachines
  • Cirkelzaagmachines voor staal
  • Plaatbewerkingscentra
  • Transport- en meetsystemen
  • Werkplaats- en hydraulische persen

Gebruikte machines

Bent u geïnteresseerd in circulair ondernemen en wilt u een gebruikte machine nieuw leven geven. De machinehandel van Kaltenbach-Tools voorziet ook in gebruikte machines voor staal en ander metaal. Dat een machine gebruikt is, betekent zeker niet dat er iets aan mankeert. Deze machines zijn nog zeer geschikt voor het bewerken van materialen. Al onze gebruikte apparaten zijn in prima staat. Dat is vooral te danken aan het zorgvuldige onderhoud dat onze technici gepleegd hebben. Hierdoor kunnen de machines nog jarenlang meegaan. Zo’n occasion is wellicht iets voor u.

Gespecialiseerd in gereviseerde zaagmachines

In onze machinehandel ten aanzien van gebruikte machines is het reviseren van Kaltenbach zaagmachines onze specialiteit. Een machine een tweede leven geven is zeker het overwegen waard. Bij een totale revisie wordt de machine volledig in nieuwstaat gebracht. Hiermee voldoet hij volledig aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen. Bovendien geven wij u 12 maanden garantie op een gereviseerde machine. Dat is evenveel als op een nieuwe. Wilt u uw oude Kaltenbach zaagmachine inruilen voor een nieuwe, gelijkwaardige en volledig gereviseerde machine, dan is dit mogelijk (mits de machine voorradig is). U betaalt alleen de revisiekosten. Met onze machinehandel geven we oude machines weer een nieuw leven. Bent u geïnteresseerd? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Machines leasen

Wanneer het gaat om machinehandel, denkt Kaltenbach-Tools graag met haar klanten mee. Zo bieden wij een lease-plan op maat aan voor de aanschaf van onze machines uit ons leveringsprogramma. Leasen biedt een aantal voordelen. Zo houdt u werkkapitaal vrij om te investeren en wordt uw leencapaciteit niet aangetast. Ook biedt leasen allerlei bedrijfseconomische en fiscale voordelen. Uw betalingstermijnen kunnen worden afgestemd op de cashflow die met het bedrijfsmiddel wordt gegenereerd. Bovendien vraagt een leasemaatschappij niet zo veel zekerheden als uw bank. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies? Neem dan contact met ons op.

Contact met Kaltenbach-Tools

Voor machinehandel kunt u terecht bij de specialisten van Kaltenbach-Tools. Of het nu gaat om nieuwe of gebruikte machines, u vindt bij ons een machine van goede kwaliteit dit precies doet wat u van hem vraagt. Bestel bij ons eenvoudig online de machine die u nodig heeft of neem contact met ons op voor meer informatie, persoonlijk advies en/of een vrijblijvende offerte. U doet dit door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen naar info@kaltenbachtools.nl, of te bellen naar 088-0283000.