Het kleinere zaagwerk

Voor het bewerken van metaal en andere materialen wilt u soms grote oppervlakken nauwkeurig bewerken. Dit moet snel en soepel verlopen. Ook voor het kleinere zaagwerk wilt u graag dat dit goed gebeurt. Daarom bestaat het aanbod van Kaltenbach-Tools B.V. onder andere uit de metaal afkortzaag, die uitstekend geschikt is voor het kleine zaagwerk in de metaalbewerking. Deze afkortzaag helpt u met de laatste afwerking van uw metaalbewerking, zodat uw product er perfect uit ziet. Net als de meeste producten van Kaltenbach beschikken wij over verschillende varianten van deze machine in ons aanbod.

Verschillende varianten

De grootste verschillen tussen de machines hebben te maken met de manier waarop de metaal afkortzaag wordt aangedreven. Iedere klant heeft andere eisen, daarom zijn er drie verschillende aandrijvingen, met verschillende mogelijkheden. De opties:

  • Een handbediende afkortzaag
  • Een halfautomatische
  • Een volautomatische

Metaal afkortzaag

De verschillen zitten vooral in de voeding en de manier waarop u de machine moet klemmen. Het bewerken van het metaal werkt bij alle drie de varianten bijna hetzelfde. Het is maar net welke machine u het handigst en fijnst vindt om mee te werken.

Onderhoud

Onderhoud is bij alle exemplaren van de afkortzaag belangrijk. Het bewerken van de materialen, of dat nu metaal of een ander materiaal is, zorgt voor slijtage van de metaal afkortzaag. Daarom is het belangrijk om uw machine regelmatig te laten controleren en te onderhouden. Zo wordt de levensduur van de machine verlengd en komt u zo min mogelijk voor vervelende verrassingen te staan. U kunt het onderhoud van uw machines zelf doen, maar we nemen deze taak bij Kaltenbach graag voor onze rekening.

De zaag die bij u past

Wij staan altijd voor u klaar wanneer vragen, problemen of opmerkingen heeft. Onze collega’s helpen u graag bij het selecteren van de metaal afkortzaag die bij u past en geven graag meer informatie over onze producten. Het bewerken van metaal is een mooi vak. Daarom verdient u ook goede producten, zoals een afkortzaag, die u helpen bij het produceren van een het gewenste resultaat. Wij helpen u graag verder.