Metaal frezen met hoge kwaliteit freesmachines

Bent u op zoek naar freesmachines waarmee u metaal kunt frezen? Voor freesmachines van de hoogste kwaliteit, moet u bij Kaltenbach-Tools zijn. Niet alleen onze producten zijn van hoge kwaliteit, maar ook onze service. Geef ons uw wensen door en wij leveren de machine die daar naadloos op aan sluit. Voor alles hebben wij een oplossing. Wij beschikken over een ‘mens en machine’ credo, waar wij al 85 jaar lang hét merk van staal mee zijn. Bestel direct bij ons de beste machines voor metaal frezen, zodat u ermee aan de slag kunt!

Ons assortiment machines voor metaal frezen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment freesmachines voor metaal frezen. Wij hebben een geschikte machine voor iedere bewerking, ieder productieproces en iedere grootte. U kunt onze machines in meerdere uitvoeringen krijgen. Wilt u weten welke freesmachine voor uw productieproces het beste is? Onze specialisten staan u graag bij met deskundig advies. Hierdoor vinden wij de bewerkingsmachine die bij u past. Het is ook mogelijk om bij ons bewerkingsmachines te leasen.

De beste machines voor uw productie

In de productie moet u blindelings kunnen vertrouwen op uw productiemateriaal. Uw machines moeten altijd werken. Er mag geen stilstand of stagnatie plaatsvinden. Daarom bieden wij de beste machines aan voor staal- en metaalbewerking. Wij lopen zelfs op de tijd vooruit met onze kwaliteit, onze techniek, onze kennis, onze service en ons assortiment. Kaltenbach-Tools weet alles van de markt en kan daardoor aan uw behoeften voldoen. Wat uw productieproblemen met metaal frezen ook zijn, wij hebben de oplossing voor u. Wat u van ons kunt verwachten is:

  • Uitgebreid leveringsprogramma
  • Klantgericht
  • Lease mogelijkheden
  • Vakkundig
  • Deskundig

Laat freesmachines regelmatig onderhouden

Voor een langdurige kwaliteit van het metaal frezen door uw freesmachine, moet u de machine regelmatig laten onderhouden. Onze gespecialiseerde technici controleren de machine één of twee keer per jaar. Hierbij onderzoeken wij of uw machine nog optimaal functioneert, verversen we de olie en smeren we de machine. Door uw machine regelmatig te laten controleren, voorkomt u dat de machine na verloop van tijd stil komt te staan. Goede bescherming gaat gepaard met een langere levensduur van de machine en een verminderde kans op storingen. Profiteer van onze onderhoudsservice door direct uw freesmachine te bestellen!

Bestel een freesmachine in de webshop

U bestelt een freesmachine snel en eenvoudig via onze webshop. Hier vindt u ons gehele assortiment bewerkingsmachines. Heeft u nog vragen over metaal frezen of wilt u hier graag meer informatie over? Neem gerust contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag! U bereikt ons via ons contactformulier op de website, per mail op ons e-mail adres info@kaltenbachtools.nl of telefonisch door te bellen naar 088-0283000.