Wat Kaltenbach B.V. levert

Bent u op zoek naar een machine om metaal mee te knippen? Dan bent u bij Kaltenbach B.V. aan het juiste adres. Wij volgen daarom ook de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Wij houden ons bezig met de meest uiteenlopende werkzaamheden die betrekking hebben op staalbewerking. Doordat we met onze tijd meegaan, merken we dat er in de loop der jaren veel veranderingen hebben plaatsgevonden in de technieken en werkwijzen binnen ons vakgebied. Zo werd er vroeger voor het knippen van metaal gebruik gemaakt van een schaar, die speciaal was bedoeld voor dit materiaal. Tegenwoordig worden er voor metaal knippen veel modernere technieken gebruikt. Meer weten hierover? Neem contact met ons op of lees verder.

Metaal knippen

Waarom kiezen voor ons bedrijf?

Als specialist op het gebied van staalbewerkingsmachines beschikken wij over ruim 75 jaar ervaring. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor de aanschaf van verschillende systemen die metaal kunnen knippen. Wanneer u van onze diensten gebruikmaakt dan profiteert u van een aantal voordelen. Zo:

  • Houden wij rekening met uw wensen.
  • Hebben wij meer dan 75 jaar ervaring in ons vakgebied.
  • Werken wij alleen met vakkundig personeel.
  • Kunt u ons inschakelen voor onderhoud.
  • Kunt u uw oude machine bij ons inruilen of laten reviseren.

Wilt u meer weten over onze systemen voor het bewerken van metaal? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze machines.

Verschillende metaalsoorten in één machine

De machines die we bij Kaltenbach-Tools B.V. gebruiken voor metaal knippen, kunnen worden gebruikt in diverse situaties. De machines zijn namelijk geschikt voor zowel groot als klein metaal, maar bovendien kan er worden gewerkt met alle metaalsoorten. Ieder materiaal kan op het apparaat worden toegepast. Ook de dikte van de platen is variabel. Bij de grote van de partij die u wilt bewerken hoeft u zich dus niet af te vragen of de machine het wel aan kan. Het knippen gebeurt op de manier zoals u wilt.

Meer weten? Bel of mail ons.

Om de kwaliteit van de onderdelen van de machines te kunnen blijven garanderen, is het belangrijk om bijvoorbeeld de messen in de machines die worden gebruikt voor het metaal knippen, goed te onderhouden. Door het regelmatige gebruik van de onderdelen, kan er slijtage ontstaan. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die er zijn voor het knippen van metaal kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en helpen u graag bij het selecteren van de juiste machine. Bel of mail ons gerust: 088 028 3000 of info@tools.nl.