Passie voor metaal

Kaltenbach-Tools B.V. bestaat bijna 80 jaar en in die jaren hebben we staalbewerking tot een echt vakmanschap verheven. We volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Dit geldt niet niet alleen voor onze werkwijzen, maar zeker ook voor de metaal machines waar we mee werken. Wij proberen zo goed mogelijk aan de eisen van onze klanten te voldoen. Een materiaal waar we veel mee werken en voor ons belangrijk is geworden, is metaal. We zorgen ervoor dat we de beste machines in huis hebben om dit materiaal zo goed mogelijk te bewerken.

Diverse machines in ons aanbod

Om zo goed mogelijk in de eisen en behoeften van onze klanten te voorzien, proberen we een zo uitgebreid mogelijk aanbod aan metaal machines aan te bieden. Wij beschikken onder andere over de volgende machines voor het bewerken van metaal:

  • Lintzaag
  • Bandzaag
  • Afkortzaag

Onze jarenlange kennis en ervaring zorgt ervoor dat we onze klanten van het juiste advies kunnen voorzien. Wij zullen met u een apparaat uitzoeken dat volledig voldoet uw eisen. Onze apparatuur heeft een lange levensduur. Als u bij ons een goede koop doet, hoeft u de rest van uw leven niet meer om te kijken naar uw apparatuur.

Metaal machine

Onderhoud uitbesteden

Onze specialisten kunnen uw apparatuur onderhouden. U heeft geen omkijken meer naar uw metaal machine. Onze collega’s zorgen ervoor dat het apparaat optimaal blijft werken. Mankementen? Die verhelpen wij graag. Onze machines zijn verkrijgbaar in diverse varianten en afmetingen, zodat er altijd wel een apparaat aanwezig is dat voor u geschikt is. Wij leveren graag kwaliteit, zodat u op uw beurt kwaliteit kunt leveren met de bewerking van uw metaal.

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer weten over de metaal machines die wij in ons assortiment hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn we in staat u passend advies te geven en uw vragen te beantwoorden. De informatie die wij u verstrekken, is uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt ons mailen op info@tools.nl of bel naar 088 028 3000.