Wat Kaltenbach-Tools B.V. doet

Al jarenlang is het bewerken van staal ons werk en tevens onze passie. Wij vinden het zeer belangrijk om dagelijks kwaliteit te leveren. Wij zijn van mening dat het werken in dit vak veel vakmanschap vereist, maar goed resultaat leveren kan niet zonder het werken met kwalitatief goede machines. Ons aanbod bestaat uit diverse zaagmachines en snijmachines waarmee de mooiste bewerkingen in het staal gemaakt kunnen worden. Een belangrijk materiaal dat met onze machines bewerkt kan worden is metaal. De machines die hiervoor gebruikt kunnen worden, zijn bijvoorbeeld de metaal snijmachines.

Metaal snijmachines

Onze machines

Door ons uitgebreide en diverse aanbod aan snijmachines en andere producten, bereiken wij veel klanten. Iedere klant stelt andere eisen, waaraan wij graag willen voldoen. Wij willen niemand tekort doen en daarom is ons aanbod aan machines zo ruim. Net als al onze andere producten zijn de metaal zaagmachines verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met verschillende afmetingen en capaciteiten. Het bewerken van metaal wordt met onze machines een makkelijke handeling en u zult verstelt staan van het resultaat.

Optimale functionaliteit

Om ervoor te zorgen dat uw metaal snijmachines optimaal blijven functioneren, is het belangrijk om veel aandacht te besteden aan het onderhoud van de snijmachines. Metaal is een stevig materiaal, maar kan ook veel schade aan de machine toebrengen wanneer hier niet goed mee wordt omgegaan. Als u wilt kunnen wij zorgen voor het onderhoud aan uw machines. Het regelmatig plegen van onderhoud zorgt ervoor dat de levenduur van de machine gegarandeerd blijft en u zorgeloos aan de slag kunt met uw metaalbewerking. Meer weten? Vraag onze collega’s meer informatie over het onderhoud van de machines.

Vraag naar de mogelijkheden

Als u vragen heeft over onze metaal snijmachines, onze andere snijmachines of over de rest van onze producten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en voorzien u graag van advies om u zo goed mogelijk te helpen. Samen met u kijken we graag welke machine het beste bij uw werkzaamheden zoals het bewerken van metaal past.