Kwaliteit metaalbewerkingsmachines

Bij Kaltenbach-Tools B.V. vinden we het een uitdaging om staalbewerking zo goed en nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Ons team van technici speelt daar een belangrijke rol in, maar zij kunnen het niet alleen. Een groot deel van de kwaliteit die we opleveren is afhankelijk van de machines die we leveren. Dit geldt voor de metaalbewerkingsmachines, maar ook voor de zaagmachines, persen en transportsystemen die we in ons aanbod hebben. We voorzien onze klanten graag zo goed mogelijk in hun eisen en beschikken daarom over een breed assortiment.

Metaalbewerkingsmachines

Machines in verschillende uitvoeringen

Deze metaalbewerkingsmachines zorgen ervoor dat onze klanten hun producten zo goed mogelijk kunnen bewerken. In dit geval gaat het dan om het bewerken van metaal, maar onze andere machine zijn ook geschikt voor talloze andere materialen. Al onze machines zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Onze metaalbewerkingsmachines hebben een lange levensduur door het gebruik van stevige en kwalitatief goede materialen.

Lange levensduur garanderen

Om de lange levensduur van onze metaalbewerkingsmachines te garanderen, kunnen onze klanten bij ons terecht voor het onderhoud van hun machines. Natuurlijk kunnen ze er voor kiezen om het onderhoud zelf te regelen, maar vaak adviseren wij om dit door ons uit te laten voeren. Hierdoor heeft u als klant er geen omkijken meer naar. Een aantal keer per jaar kijkt ons team van technici de metaalbewerkingsmachines volledig na en verhelpt zo nodig eventuele mankementen, waarna de machine weer op volle toeren kan draaien.

Goed advies over metaalbewerkingsmachines

Heeft u nog vragen over onze metaalbewerkingsmachines? Dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast geven wij u graag vrijblijvend advies over ons assortiment en de mogelijkheden die hier op van toepassing zijn. Er is meer mogelijk met metaalbewerkingsmachines dan u denkt en wij zijn van mening dat wij u goed over deze mogelijkheden kunnen adviseren. Bel ons op  088 028 3000 of mail naar info@tools.nl.