De metaalfrees voor een complete werkplaats

Het frezen van metaal is één van de meest gebruikte methodes binnen de metaalbewerking. Daar heeft u uiteraard een topkwaliteit metaalfrees voor nodig. Die metaalfrees vindt u bij Kaltenbach-Tools in de webshop. Naast een topkwaliteit metaalfrees bent u voor alle metaalbewerkingsmachines en – onderdelen bij ons op de juiste website. Want wij leveren niet uitsluitend producten, wij bieden onze klanten ook altijd de allerbeste service. Vertel ons uw wensen en wij leveren de machines of de onderdelen die daar naadloos op aansluiten. Voor alles hebben wij een oplossing. Wij beschikken over een ‘mens en machine’ credo, waar wij al 85 jaar lang hét merk van staal mee zijn. Bestel direct bij ons de beste metaalfrees, zodat u direct ermee aan de slag kunt!

Waarom een metaalfrees?

Voor metaal frezen heeft u uiteraard een metaalfrees nodig. De in de machine aanwezige metaalfrees maakt snelle roterende bewegingen, waardoor het metaal in de gewenste vorm kan worden gebracht. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van verschillende freestechnieken. Wanneer het product alleen van bovenaf bewerkt hoeft te worden, kan 3-assig frezen worden toegepast. In meer complexe gevallen kan gekozen worden voor 4-assig frezen. Zijn er zeer complexe bewerkingen nodig om tot het eindproduct te komen? Dan maakt 5-assig frezen het mogelijk om het metaal van vijf verschillende zijden te verspanen.

Ons assortiment machines voor metaal frezen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment freesmachines voor metaal frezen. Wij hebben een geschikte machine voor iedere bewerking, ieder productieproces en iedere grootte. U kunt onze machines in meerdere uitvoeringen krijgen. Wilt u weten welke freesmachine voor uw productieproces het beste is? Onze specialisten staan u graag bij met deskundig advies. Hierdoor vinden wij de metaalfrees die u nodig heeft.

Beste machines en machineonderdelen voor uw productie

In uw bedrijf moet u blindelings kunnen vertrouwen op de kwaliteit van uw productiemateriaal. Uw machines moeten altijd werken. Er mag geen stilstand of stagnatie plaatsvinden. Daarom bieden wij de beste machines aan voor staal- en metaalbewerking. Wij lopen zelfs op de tijd vooruit met onze kwaliteit, onze techniek, onze kennis, onze service en ons assortiment. Kaltenbach-Tools weet alles van de markt en kan daardoor aan uw behoeften voldoen. Heeft u een niet goed werkende metaalfrees? Laat het ons weten, wij kunnen u altijd een oplossing bieden. Wat u van ons nog meer kunt verwachten is:

  • Uitgebreid leveringsprogramma
  • Klantgericht
  • Lease mogelijkheden
  • Vakkundig
  • Deskundig

Laat de metaalfrees regelmatig onderhouden

Voor een langere levensduur van de metaalfrees, is het verstandig om de metaalfreesmachine regelmatig laten onderhouden. Onze gespecialiseerde technici controleren de machine één of twee keer per jaar. Zo voorkomt u dat de machine na verloop van tijd stilvalt. Profiteer van onze onderhoudsservice door direct uw metaalfrees te bestellen!

Bestel uw metaalfrees in onze webshop

In onze webshop kunt u eenvoudig uw metaalfrees bestellen. U vindt er ons gehele assortiment metaalbewerkingsmachines en -onderdelen. Heeft u vragen over de metaalfrees? Neem gerust contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag! U bereikt ons via ons contactformulier op de website, per mail op ons e-mail adres info@kaltenbachtools.nl of telefonisch door te bellen naar 088-0283000.