Onze producten

Al bijna 80 jaar houden we ons bij Kaltenbach-Tools B.V. bezig met het bewerken van staal. Om kwaliteit te kunnen leveren in dit vakgebied is het belangrijk om met uiterste precisie te werken, passie te hebben en te streven naar het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Ondanks dat ons personeel bestaat uit vakmensen hebben we meer nodig om onze klanten tevreden te kunnen houden. Goede machines zijn namelijk onmisbaar bij het produceren van goede producten. Ons assortiment aan machines is zeer divers. Bovendien bestaat elke productgroep die we aanbieden ook nog eens uit verschillende uitvoeringen. Zo ook de persen in ons aanbod.

Persen

Capaciteiten en afmetingen

Ons klantenbestand is zeer uitgebreid en divers. Om aan de eisen van onze klanten te voldoen, bestaat onze apparatuur uit verschillende uitvoeringen. Onze persen zijn bijvoorbeeld beschikbaar in een groot aantal verschillende capaciteiten en afmetingen. Wij willen namelijk dat een klant zo min mogelijk aanpassingen hoeft te doen in zijn manier van werken als hij met onze machines werkt. De persen die wij aanbieden worden hydraulisch of elektrisch aangedreven. Geef uw voorkeur aan en wij leveren aan u.

Verschillende manieren van aandrijven

De hydraulisch aangedreven persen leveren hun kracht door middel van een vloeistof, water of olie. De machines die worden aangedreven door lucht kunnen in werking worden gesteld door het gebruik van de voet of hand. De technieken die hierbij worden gebruikt zijn al oud, maar werken optimaal. De levensduur van de persen is lang, door het gebruik van stevige materialen en het goede onderhoud dat door ons aan de machines kan worden gepleegd. Wij kunnen het onderhoud voor u geheel uit handen nemen. In dat geval heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Meer informatie? Neem contact op

Als u meer informatie wilt over onze persen en over alle mogelijkheden waar ze over beschikken, dan horen wij graag van u. Onze collega’s kunnen u helpen bij het beantwoorden van al uw vragen. Natuurlijk is het advies dat wij u geven geheel vrijblijvend. Mocht het nodig zijn, kijken wij graag samen met u welke persen het beste bij uw werkzaamheden passen. Wij leveren graag kwalitatief goede producten, zodat u op uw beurt kwaliteit kan leveren. Meer weten? Mail info@tools.nl of bel 088 028 3000.