De expert

Bent u op zoek naar de specialist in plaatbewerkingsmachines? Dan bent u bij Kaltenbach-Tools B.V. aan het juiste adres. Met meer dan 75 jaar ervaring mogen wij ons met recht de expert op het gebied van staalbewerkingsmachines noemen. Om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, vindt u bij ons een divers aanbod aan apparatuur. Deze apparaten kunnen worden gebruikt voor een groot aantal verschillende materialen, zoals:

  • RVS
  • Aluminium
  • Hout
  • Glas
  • Marmer
  • Kunststof

Hierdoor kunnen onze machines voor uiteenlopende werkzaamheden ingezet worden. Daarnaast kunnen onze plaatbewerkingsmachines geheel naar wens aangepast worden. Bij ons vindt u dan ook zekere de juiste machine voor uw bedrijf.

plaatbewerkingsmachine

Machines op maat

Onze plaatbewerkingsmachines zijn niet alleen geschikt voor het bewerken van diverse materialen, maar zijn ook beschikbaar in verschillende varianten. Zo vindt u bij ons diverse waterstraal plaatbewerkingsmachines. Bij ieder van deze machines kunt u zelf de gewenste afmetingen van het te snijden materiaal te bepalen. Met één systeem heeft u dus diverse mogelijkheden. Hierdoor kunt u de machine gebruiken voor verschillende werkzaamheden. Daarnaast kunt u onze plaatbewerkingsmachine geheel naar wensen samenstellen.

Makkelijk in gebruik

Onze machines zijn makkelijk in gebruik en kunnen geheel naar wens aangepast worden. Om het werken met de plaatbewerkingsmachines zo soepel mogelijk te laten verlopen, is de machine voorzien van software. Deze software kan worden aangepast aan uw behoeftes. Het gebruik van deze software vereist enige kennis, maar is vervolgens zeer gemakkelijk in het gebruik. Zeker als u het werken met de software onder de knie hebt, is het gebruik van de plaatbewerkingsmachine optimaal. Geen enkele bewerking is hetzelfde, maar de software past zich daar moeiteloos op aan.

Meer weten?

Bent u na het lezen van de informatie op onze website nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze plaatbewerkingsmachines? Neem dan gerust eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)88 028 3000 of +32 (0)16 441 090. Een e-mail stuurt u naar info@tools.nl. Wij staan altijd voor u klaar en geven u graag advies. Ook beantwoorden wij uw vragen en denken we graag met u mee over welke van plaatbewerkingsmachines het meest geschikt is voor uw bedrijf en de werkzaamheden die u uitvoert.