De specialist op het gebied van staalbewerkingsmachines

Bent u op zoek naar rollenbaan systemen? Bij Kaltenbach-Tools B.V. beschikken we over een uitgebreid aanbod aan diverse machines die u van dienst kunnen zijn bij het bewerken van verschillende metaalsoorten. Wij hebben niet alleen nieuwe machines in ons assortiment, maar ook voor tweede-hands systemen bent u bij ons goed. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om uw huidige systeem door ons te laten opknappen. Zo bespaart u een hoop kosten. Dit is echter niet alles wat wij voor u kunnen doen. Wilt u graag meer weten over de transportsystemen die Kaltenbach-Tool B.V. kan leveren? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ruim aanbod aan transportsystemen

De rollenbaan systemen worden ingezet om de verwerking van de bewerkte materialen snel en soepel te laten verlopen. Omdat iedere klant ander werk verzet en andere eisen stelt aan de capaciteiten van de rollenbaan, zijn deze systemen bij ons verkrijgbaar in diverse varianten. Ons assortiment bestaat uit drie verschillende typen rollenbanen die bedoeld zijn voor economische en tijdbesparende transporten. De manier waarop deze systemen worden aangedreven, verschilt per exemplaar. Daarnaast beschikt ieder systeem over een maximale belasting en verschilt het ook per rollerbaan welke lengte het materiaal kan hebben dat er mee wordt getransporteerd.

Rollenbaan systeem

Wij regelen ook het onderhoud voor u

Als een klant bij ons langskomt voor het afnemen van een rollenbaan kan hij ervan uit gaan dat het product een zeer lange levensduur heeft. Om deze levensduur te garanderen en te bevorderen kan de klant ervoor kiezen om regelmatig onderhoud door ons te laten plegen. Tijdens dit onderhoud wordt de werking van de systemen gecontroleerd en worden eventuele problemen opgelost. Ook wordt de machine gesmeerd en de olie ververst. Rollenbaan systemen zijn dan ook duurzame investeringen waar de klant lang plezier van heeft.

Heeft u nog vragen?

Wilt u na het lezen van de informatie op onze website meer weten over onze producten? Over de rollenbaan in het algemeen? Of over ons bedrijf? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en voorzien u graag van vrijblijvend advies over de mogelijkheden met onze systemen en de diensten die wij leveren. Wij leveren graag kwaliteit en vinden service en betrouwbaarheid erg belangrijk.