Uitgebreid assortiment buig machines

Bij Kaltenbach-Tools B.V. hebben al onze medewerkers passie voor werken met staal. Om ons vak zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, hebben we niet alleen vakmanschap nodig, maar zeker ook goed materiaal en machines. Wij beschikken dan ook over een zeer uitgebreid assortiment. Ons aanbod bestaat uit zaagmachines, freesmachines en ook buigmachines. Het buigen van materialen zoals staal vereist namelijk de nodige precisie en nauwkeurigheid, wat met onze machines haalbaar is.

Buig machine

Vervaardigd uit staal

Wij hebben in de loop der jaren een zeer divers en uitgebreid assortiment opgebouwd. Ieder product leveren wij in verschillende varianten, met ieder zijn eigen kwaliteiten. Ook onze Stierli buig machines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Alle machines zijn vervaardigd uit staal en daardoor gebruiksvriendelijk en goed van kwaliteit. De grote werktafel zorgt ervoor dat de gebruiker voldoende ruimte heeft om te werken en bovendien zijn materialen goed kwijt kan.

Stierli BuigMachine voor staal/aluminium

Alle Stierli buig machines beschikken over een prisma met stempel, waarmee het materiaal gebogen kan worden. Met deze stempels is de gebruiker in staat om veel verschillende buig opdrachten uit te voeren. Om de lange levensduur van het apparaat te kunnen garanderen, is het belangrijk om de machines regelmatig te laten onderhouden. Dit kunt u zelf doen, maar wij kunnen dit ook voor onze rekening nemen. Dan kunt u zich volledig richten op de bewerking van uw metalen en zorgen wij ervoor dat uw apparaat  optimaal zal blijven werken.

Meer informatie over buig machines?

Als u meer informatie wilt over onze buig machines of meer wilt weten over ons bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om u meer te vertellen over het buigen van materialen of om u advies te geven over onze diensten en producten. Wilt u een graag een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent? Vraag het ons. Wij leveren graag service en kwaliteit aan onze klanten.

Kijk voor uitgebreide informatie ook op de website van Stierli-Bieger AG