Al meer dan 75 jaar de specialist

Bij Kaltenbach-Tools B.V. houden we ons bezig met machines voor staalbewerking. Bij ons bent u dus niet alleen aan het juiste adres voor verschillende zaagmachines voor diverse materialen. Wij hebben ook diverse transportbanden in ons assortiment. Daarnaast kunnen wij deze systemen voor u leveren en installeren, maar ook het onderhoud kunnen wij voor u regelen. Zo verlengt u de levensduur van uw machine. Meer weten over ons uitgebreide dienstenpakket? Neem dan direct contact met ons op.

Vereenvoudig het transportproces

Transportbanden zijn in het leven geroepen om de handelingen die in komen kijken bij het verwerken van onze producten en materialen te vereenvoudigen. Wanneer deze handelingen niet zouden worden geautomatiseerd, zou dat veel tijd in beslag nemen. Dit gaat dan ten koste van de kwaliteit van uw producten. Het transportsysteem zorgt voor een nauwkeurige en soepele verwerking van uw producten. De transportbanden zijn een belangrijk onderdeel van het verwerkingsproces. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten transportsystemen. Kijk direct op onze website welke systemen wij kunnen leveren.

Transportbanden

Ruime keuze

Aangezien de transportsystemen kunnen worden gebruikt om zowel grote als kleine hoeveelheden te verwerken, moeten de transportbanden daar op kunnen worden aangepast. De banden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, die onderling van elkaar verschillen door de lengte. Verwerkt u grote hoeveelheden producten, dan kunt u dus het beste een van de langere banden inzetten om zo efficiënt mogelijk te werken. Ieder van onze transportbanden kan gecombineerd worden met een van onze andere systemen. Wilt u hier meer over weten? Bel direct naar +31 (0)88 028 3000 en vraag het aan onze medewerkers.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze transportbanden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u namelijk precies vertellen welke eigenschappen een band heeft en waarom deze juist geschikt is voor uw bedrijf. De ene band maakt bijvoorbeeld gebruik van een hijsband, terwijl de andere band werkt met een ketting. Wij staan daarom graag voor u klaar als u vragen heeft of vrijblijvend advies wilt ontvangen. U kunt ons bereiken op +31 (0)88 028 3000 of een mail sturen naar info@tools.nl. Ons personeel weet alles af van de transportbanden in ons assortiment en informeren u daar graag over.