Ruim aanbod aan transportsystemen

De handelingen die in het proces van metaalbewerking plaatsvinden, moeten nauwkeurig worden uitgevoerd om tot een kwalitatief goed resultaat te komen. Maar met alleen de bewerking van de materialen bent u er nog niet. De eindproducten moeten namelijk ook nog vervoerd worden. Om deze verwerking zo soepel en nauwkeurig mogelijk te laten verlopen, kunt u transportsystemen inzetten. Bij Kaltenbach-Tool B.V. bent u aan het juiste adres voor dit type systeem. Met 75 jaar ervaring weten wij precies welke machine geschikt is voor uw doeleinden.

transportsystemen

Verschillende varianten

Bij Kaltenbach-Tools B.V. hebben wij diverse transportsystemen. De systemen zijn verschillende varianten verkrijgbaar en kunnen geheel aangepast worden aan de wensen van onze klanten.  Zo hebben 3 verschillende type rollenbanen. Daarnaast kunnen deze systemen handig met ander machines gecombineerd worden. Denk hierbij aan zaagmachines, maar opduwsystemen en aanslag systemen. Het is tevens ook mogelijk om bij ons een transportsysteem in combinatie met een meetsysteem aan te schaffen. Voor het gebruik van de transportsystemen maakt het overigens niet uit van welke materialen de producten gemaakt zijn.

Ook voor onderhoud van uw systemen

Om de levensduur van uw  transportsystemen te verlengen, is het verstandig om deze regelmatig te onderhouden. U kunt hiervoor bij Kaltenbach-Tools B.V. terecht. Met ruim 75 jaar ervaring weten wij precies hoe onze machines in elkaar steken en kunnen u dan ook uitstekend helpen. Wanneer u ervoor kiest om van onze dienst gebruik te maken, dan wordt uw systeem twee keer per jaar gecontroleerd door onze geschoolde technici. Tijdens deze inspectie wordt uw transportsysteem direct doorgesmeerd en de olie wordt ook ververst. Op deze manier voorkomt u storingen en stilstand van uw werkzaamheden.

Meer informatie?

Heeft u naar aanleiding van de informatie op onze website over transportsystemen nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden namelijk graag uw vragen, maar staan ook klaar om u van advies te voorzien. Samen met u kijken we graag welk systeem het beste bij uw bedrijf en uw werkzaamheden past, zodat de apparatuur volledig aan uw eisen en behoeften voldoet. Met onze transportsystemen is er geen sprake meer van ingewikkelde handelingen die nodig zijn om uw producten te verwerken. Vul direct ons contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.