Een werkplaatspers van Kaltenbach Tools

Bent u op zoek naar een werkplaatspers voor uw productielocatie of werkplaats? Kaltenbach Tools levert alle machines en apparatuur die u nodig heeft. Voor diverse soorten krachtige en hoogwaardige metaalbewerkingsmachines en -apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor (hydraulische) werkplaatspersen. Koop of lease wat u nodig heeft, en profiteer van onze service- en onderhoudsdiensten. Meer weten over ons assortiment? Bekijk dan de betreffende productpagina’s of neem contact met ons op.

Onmisbaar op uw werkplaats

Een werkplaatspers is een machine die nagenoeg onmisbaar is op uw hedendaagse werkplaats of productielocatie. Bij Kaltenbach Tools heeft u de keuze uit diverse modellen hydraulische werkplaatspersen. Hydraulische persen zijn, in vergelijking met de meeste mechanische en pneumatische persen, veelzijdig in te stellen en zijn relatief gemakkelijk in het onderhoud. Enkele voordelen van de hydraulische werkplaatspers zetten we voor u op een rijtje:

  • Multifunctioneel: een grote veelzijdigheid aan in te stellen bewegingen en richtingen van vormbewerking.
  • Volledige krachtslag: de perskracht van een hydraulische werkplaatspers kan worden toegepast op ieder moment van de slag, dus niet enkel aan het eind van de beweging.
  • Onderhoudsgemak: de onderdelen van de hydraulische werkplaatspers zijn relatief laag in de kosten, en gemakkelijk te vervangen zonder de machine te hoeven openbreken. Dit leidt tot meer uptime en lagere onderhoudskosten.
  • Flexibel: dankzij de relatieve eenvoud van de onderdelen en de mogelijkheid om afzonderlijke onderdelen in te stellen, is de hydraulische werkplaatspers veelzijdig en flexibel in gebruik.
  • Ingebouwde overbelastingsbeveiliging: de ingestelde limiet aan drukkracht wordt niet overschreden, omdat het ontlastingsmechanisme wordt ingezet zodra de limiet wordt bereikt. Dit garandeert veiligheid en zorgt ervoor dat de pers niet zal breken onder te grote druk.

Ons assortiment aan werkplaatspersen

In het assortiment van Kaltenbach Tools vindt u diverse modellen hydraulische werkplaatspersen, ieder met zijn eigen specificaties. Onze modellen zijn stevig en robuust, en afhankelijk van het type kunt u verschillende uitvoeringen en optionele onderdelen bestellen. U kunt hier onze productpagina bekijken, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Werkplaatspers kopen of leasen bij Kaltenbach Tools

Bent u van plan om een werkplaatspers van Kaltenbach Tools in huis te halen? U heeft bij ons de mogelijkheid om deze te kopen, maar u kunt deze machine ook leasen. Wanneer u kiest voor leasen, kijken wij met u mee naar uw financiële mogelijkheden. Wij stemmen uw bestelling af op de juiste maat, zodat uw leencapaciteit zo min mogelijk wordt aangetast en u eventueel nog werkkapitaal overhoudt. Daarnaast kijken wij naar de cashflow die u met het geleaste werktuig zult genereren, en stemmen daar uw betalingstermijn op af. Zo houdt u er een aantal bedrijfseconomische en fiscale voordelen op na wanneer u een werkplaatspers least bij Kaltenbach Tools! Om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen.

Profiteer van onze service- en onderhoudsdiensten

Koopt of least u een werkplaatspers of andere machines van Kaltenbach Tools? Dan bent u automatisch ook verzekerd van onze service- en onderhoudsdiensten. Want preventief onderhoud is de beste manier om toekomstige schade en storingen te voorkomen. Hiermee kunt u zorgen dat de levensduur van uw apparaten verlengd wordt. Kaltenbach Tools beschikt over gespecialiseerde en goed opgeleide technici, die een of twee maal per jaar op uw werkplaats zullen langskomen voor een onderhoudscontrole. Zij voeren een algehele controle van uw werkplaatspers uit en verrichten daarbij preventief onderhoud. Voor meer informatie over onze onderhoudscontracten en services, kunt u contact met ons opnemen.

Daarom kiest u voor een werkplaatspers van Kaltenbach Tools

Bij Kaltenbach Tools kiest u niet alleen voor werkplaatspersen en andere machines met een hoge kwaliteit. U kiest bij ons ook altijd voor een uitstekende service op het gebied van vakkundig en persoonlijk advies, afgestemd op uw bedrijf en situatie. Ook plegen wij periodiek onderhoud aan uw bij ons gekochte of geleasde product. Dit periodieke onderhoud voeren wij meerdere malen per jaar uit in de gehele benelux, waarbij we diverse onderhoudswerkzaamheden verrichten om uw machines en apparatuur in goede conditie te houden. Want goed onderhoud is ten slotte de beste manier om storingen in de toekomst te voorkomen! Met dit regelmatige onderhoud door onze uitstekend geschoolde servicemonteurs, wordt de levensduur van uw werkplaatspers en andere aangeschafte machines verlengd. Als klant staat u bij Kaltenbach Tools altijd op de eerste plaats. Wij kijken naar mens en machine, en verzorgen de oplossing die het beste bij u en uw bedrijf past. Voor uitgebreide informatie over onze onderhoudsservice kunt u direct contact met ons opnemen.

Werkplaatspers nodig? Neem direct contact op

Heeft uw werkplaats of productielocatie een werkplaatspers nodig? Neem direct contact op met Kaltenbach tools om te bekijken wat onze diensten voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee, ook over de bedrijfseconomische en financiële aspecten. Bel voor meer informatie met 088-0283000, stuur een mail naar info@kaltenbachtools.nl of laat uw gegevens achter op ons contactformulier.