Stierli CNC Buigcentrum -WP220-440-700

Offerte aanvragen

Stierli 220-440-700 CNC-WP buigcentrum (70 ton).

Het Stierli220-440-700 CNC-WP buigcentrum is een zeer betrouwbare installatie, die met een moderne 1 of 2 assen-besturing uitgevoerd kan worden. De bediener kan de installatie eenvoudig programmeren, daar deze over een beeldscherm met dialoogprogramma geleid wordt.

Voor meer informatie, klik hier voor onze folder.

  • De gewenste buighoek en aanslaglengtemaat kunnen geprogrammeerd worden en de materiaalafhankelijke terugvering wordt automatisch nagebogen. Daarbij worden automatisch de te bereiken lengte en de aanslagpositie berekend.
  • Opslagmogelijkheid voor 600 programma`s á 10 verschillende buigingen. Snel· en kruipgang in beide assen zijn ingebouwd.
  • De werkstukopname van 300 mm hoogte, zoals de sterke bouten met een diameter van 120 mm, garanderen een veelzijdige inzet en het eenvoudig monteren van gereedschappen
  • De zeer grote werktafel garandeert een goed opleggen van zeer grote te bewerken buigdelen. De speciaal in oliebad gevoerde cilinder heeft geen onderhoud nodig en heeft geen open geleidingen! Een voetpedaal of handdrukknop dient voor het openen van de buigopdracht.
  • Kijk voor uitgebreide informatie ook op de website van STIERLI-Bieger AG