Stierli Buigmachine 420 HE

Offerte aanvragen

420 HE, Stierli buigmachine (42 ton).

De Stierli 420 HE is een zeer betrouwbare compacte uit staal vervaardigde buigmachine. De buigbout met een diameter van 80 mm is 200 mm in de tafelplaat gestoken. Met het 200 mm hoge werkstuk laat deze zeer eenvoudig, vele buigopgaven uitvoeren. Door drie extra opnamegaten kunnen er eenvoudig buigwerkstukken en buisbuigopnames alsmede tegendrukstukken voor uitrichten van profielen gemonteerd worden.

  • De grote werktafel garandeert het goed opleggen van zeer grote buigwerkstukken. De speciaal in oliebad gevoerde cilinder heeft geen onderhoud nodig!
  • De werkkracht van 420kN wordt over de gehele slag van 300 mm en met dezelfde snelheid gehaald. Gasbuizen tot 2″ laten zich eenvoudig buigen. De slagbegrenzing geschiedt electro-hydraulisch, hetgeen eenvoudige bediening d.m.v. voetpedaal of het Stierli schakelsysteem mogelijk maakt.
  • De machine is voorzien van hijsogen en is eenvoudig met de kraan te verplaatsen.Ook eenvoudig met een palletwagen te verplaatsen. Twee gereedschapsvakken voor een geordend opbergen van de gereedschappen, waardoor altijd gereed liggen voor gebruik.
  • Kijk voor uitgebreide informatie ook op de website van STIERLI-Bieger AG