Kaltenbach-Tools: de zaagbladen specialist

Kaltenbach-Tools is dé zaagbladen specialist. Wij hebben de beste zaagbladen voor staal- en metaalbewerking. Niet alleen onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, maar ook onze service. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben overal een oplossing voor. Bij ons vindt u altijd een machine die bij u past. Wij zijn al 85 jaar lang dankzij ons ‘mens en machine’ credo hét merk van staal. Qua techniek, assortiment, kwaliteit, kennis en service lopen we ver vooruit op de tijd. Kom langs bij de zaagbladen specialist en wij helpen u een bewerkingsmachine te vinden voor uw productieproces!

Staalbewerking als echt specialisme

Staalbewerking is en blijft een echt specialisme dat goed uitgevoerd moet worden. Daarom wilt u met hoge kwaliteit metaalbewerkingsmachines werken. Wij weten als zaagbladen specialist precies wat u nodig heeft. Voor iedere grootte, ieder productieproces en iedere bewerking bieden wij een geschikte machine aan. U kunt onze bewerkingsmachines in verschillende varianten krijgen. Ook kunt u ervoor kiezen om een bewerkingsmachine bij ons te leasen. Onze specialisten helpen u graag met deskundig advies bij het vinden van de beste machine voor uw staal- en metaalbewerking.

Wij bieden overal een oplossing voor

Wij weten als geen ander wat het belang is van goed werkend productiemateriaal. Stagnatie of stilstand kunt u zich niet te veroorloven. U wilt blindelings op uw machines kunnen vertrouwen. Als zaagbladen specialist zijn wij door en door bekend met de markt, waardoor wij aan uw behoeften kunnen voldoen. Bij ons bestelt u machines waar u echt op kunt vertrouwen. Wij bieden voor alle productieproblemen een passende oplossing. Daarnaast staan wij bekend om:

  • Lease mogelijkheden
  • Uitgebreid leveringsprogramma
  • Vakkundig
  • Klantgericht
  • Deskundig

Onderhoud door de zaagbladen specialist

Wij zijn meer dan een zaagbladen specialist. Ook voor onderhoud aan uw machines kunt u ons inschakelen. Onze gespecialiseerde technici komen dan één of twee keer per jaar controleren of uw machine nog op de juiste wijze functioneert. Ook verversen we de olie en smeren we de machine. Regelmatig onderhoud is van belang om uw machine te beschermen tegen storingen. Het verlengt de levensduur van de machine en vermindert het risico dat uw machine stil komt te staan. Wilt u ook van onze goed geschoolde servicedienst profiteren? Neem hiervoor contact op met onze specialisten.

Contact opnemen met Kaltenbach-Tools

Heeft u nog vragen voor de zaagbladen specialist? Of wilt u meer informatie over onze machines of diensten? Neem gerust contact op door ons te mailen via info@kaltenbachtools.nl, ons contactformulier op de website in te vullen of door ons te bellen op 088-0283000. Onze specialisten helpen u graag!