Spantenbuigrichtpers 2000-6000 RP-CNC

Offerte aanvragen

Stierli 2000-6000 RP-CNC spantenbuigrichtpers.

Spantenbuigrichtpers (200/600 ton) Met de spantenbuigrichtpers worden verschillende vormen gebogen (voorwaarts en achterwaarts) bij gelijke spantenprofiel zonder het profiel te draaien of het werkstuk om te steken (beide richtingen 200 ton).

  • De zijdelingse klemcilinder met resp. 30 en 80 ton perskracht kunnen profielafhankelijk op het juist profielmaat ingesteld worden. De perskracht van resp. 30 en 80 ton maakt het mogelijk om het materiaal in het gereedschap vast te houden tijdens de buiging.
  • De liggende bouwwijze maakt het mogelijk eenvoudig de staalprofielen in te leggen. U kunt de spanten buigen of richten. De stabiliteit is zeer goed, waardoor de mobiele inzet ook verzekerd is.
  • De machine is met een moderne besturing systeem uitgevoerd. De software is op basis van Windows 98 of Windows 2000. De machine kan direkt via RS 232 aansluiting of CD Rom geprogrammeerd worden.
  • De beide buigcilinders van ieder 2000 kN werkdruk zijn synchroon gestuurd en kunnen bij het instellen ook per stuk gestuurd worden waardoor korte insteltijden. De speciale in oliebad gevoerde cilinder heeft geen onderhoud nodig. De werkdruk alsmede de slag snelheid kunnen traploos geregeld worden. De machine wordt met olievulling geleverd.
  • Kijk voor uitgebreide informatie ook op de website van STIERLI-Bieger AG