Stierli Buigcentrum 820 HE

Offerte aanvragen

820 HE, Stierli buigcentrum.

Het Stierli 820 HE buigcentrum is een zeer betrouwbare, compacte en uit staal vervaardigde installatie. De grote werktafel garandeert het goed opleggen van zeer grote buigwerkstukken. De werstukopname van 300 mm hoogte maakt het richten mogelijk met hoge gereedschappen. Voor het buigen gebruikt men 300 mm hoge gereedschappen of met het snelwisseltussenstuk voor standaardwerkstukken van 200 mm hoogte.

  • De bediening wordt gedaan met een voetpedaal of met de speciale hand-richtkabel, waarmee de tiptoetsbediening, de automatische bediening en de richtfunctie bediend kan worden.
  • Door de werkslag van 350 mm zijn eenvoudig buig· en vormbewerkingen uit te voeren. Ook gasbuis tot 3″ laat zich eenvoudig buigen.
  • De slagbegrenzing geschiedt electro-hydraulisch, hetgeen eenvoudige bediening d.m.v. voetpedaal of het Stierli drukknopsysteem mogelijk maakt.
  • De bediening geschiedt middels een voetpedaal of met een speciaal hand· drukknop, waardoor d.m.v. drukken automatisch de richtfunctie bedient kan worden. De machine kan met de kraan of met een palletwagen eenvoudig verplaatst worden. Gereedschapsvakken voor een geordend opbergen van de gereedschappen, waardoor altijd gereed liggen voor gebruik.
  • Kijk voor uitgebreide informatie ook op de website van STIERLI-Bieger AG